2009. július 21., kedd

Rolling Love


TW - Rolling Love ( Go for fried rice! )


Ez a dorama nem volt annyira szórakoztató, mint más sorozatok, amelyekben Jiro Wang játszott
( It started with a kiss, They kiss again, X family, Together, stb ) Azt mondhatnám egyszer meg lehet nézni, de csak egyszer...
Magyar címe "Kavart szerelem", vagy "Irány a sült rizs lehetne".
Hogy mégis miért érdemes megnézni? Hát két szép pasi odavan egy vak nőért, akinek szuper hangja van, körülbelül ez a magja a történetnek.




A filmsorozat mottója, mondanivalója:


Az már jó, ha legalább egy valamiben jó vagy, de még jobb ha még több dologhoz értesz.
Lásd pozitívan a világot, mindig történhetnek csodák...
A bűntudat teher lehet a sajnált fél számára.

Története röviden:

A két hős tulajdonképpen két főszakács, az a különbség köztük, hogy míg az egyik, Leng Lie az elit körében mozog, és apja hírneves szállodájának éttermét vezeti, addig a másik fiú Michelin egy vidéki kifőzdének a tulajdonosa és szakácsa. A környékbeli falusiak odavannak a sült tojásos rizs menüjéért, de Michelin ezen kívül nem tud mást finomra készíteni, a sült tojásos rizs készítését a valamikor elhunyt alkoholista édesapja tanította neki. Az idilli képet a falusi kajáldáról egy vak nő érkezése töri meg. És innen bontakozik ki a love story Xiao Shu és Michelin között.

Leng Lie, aki magát okolta a nő vakságáért igazán szereti volt partnernőjét, de hiába kérte meg többször is a kezét Xiao Shu megannyiszor visszautasította őt, azt gondolván, hogy csupán sajnálatból és bűntudatból akarja Leng Lie őt elvenni. mindannak a bizonyítására, hogy a vakok is elboldogulnak egyedül Xiao Shu elköltözik Michelin falujába ahol az idő elteltével komoly érzelem fejlődik ki közöttük.

Még bekerülnek érdekes karakterek a történetbe, de a lényeg az, hogy Leng Lie és Michelin becsületesen megküzdenek egymással a lány kegyeiért. Időközben Michelin is új recepteket tanul meg elkészíteni és egyre tehetséges szakács lesz belőle. a lényeg az hogy, hosszas viaskodás után, Xiao Shu visszanyeri látását egy csodás műtét során és bevallja, hogy Michelint szereti és nem Leng Liet. Miután egymásra talált a két szerelmes boldogan éltek, míg meg nem haltak.

Szerény véleményem az, hogy a két főszereplő között nem alakult ki semmiféle kémia... és csupán egy puszijelenetet láthatunk, de azt is már a film openingjébe láthatjuk, szóval semmi meglepetés...

Adatok:
  • Cím: Kavart szerelem
  • Cím (alternatív ): Sütött szerelem, Kapd el a sült kását!
  • Műfaja: romantikus, konyhai
  • Részek: 12
  • Sugározták: 2008 május 04 - 2008 július 20
  • Opening dal:Heng Xing (Star ) - Fahrenheit
  • Befejező dal:Yong Bu Xiao Shi De Cai Hong (The Rainbow That Never Disappears) - Genio Cho
Szereplők:

Jiro Wang mint Michelin
Danson Tang mint Leng Lie
Genie Cho mint Xiao Shu

Jiro Wang-ról még annyit kell tudni, azon kivül, hogy szuper pasi, hogy a Fahrenheit együttes egyik tagja, a hangja nem éppen az igazi, de személyisége feledteti ezt az apró hibát. Két betegsége is van, az egyik valamilyen kemény allergia, valamint a szeme nem kap elég nedvességet, talán valamiféle krónikus A vitamin hiánya van. De ezekért csak még jobban tudjuk szeretni a humoros, jóképű színészt.

Miért érdemes megnézni?

Mondhatnám azt is hogy a dalokat érdemes benne meghallgatni, meg aztán van egy két jó poén benne, és nem utolsó sorban Jiro játszik benne, tehát puszta kíváncsiságból és rajongásból érdemes megnézni.

Info:

http://wiki.d-addicts.com/Fan_Gun_Ba!_Dan_Chao_Fan

Honnan tölthető le?

http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=rolling+love&type=&sub=View+all&sort=

- csak angol felirattal

Hol nézhető meg online?

http://www.mysoju.com/rolling-love-go-fried-rice/

- csupán angol felirattal elérhető

Nincsenek megjegyzések: