2009. augusztus 15., szombat

KO One

TW - KO One

A trilógia első része a KO One egy természetfeletti képességekkel megáldott diákokról szól, a fő helyszín a BA LE középiskola. A sorozat jó hangulatú, vidám, szórakoztató. A KO egy harci rangsor, főszereplőnk Da Dong a KO listán a harmadik, fő fegyvere "a Sárkány tetkós tepsi" és ezzel túléptünk a sivár valóságon, és beléptünk a Ko harcosok világába. Jiro Wang játsza az osztály menőjét Da Dongot és elmondhatom, hogy kitűnően alakítja a hideg, cool srácot :) A tajvani drama lényege a jó és a rossz közötti harc.



A filmsorozat mottója, mondanivalója:

Mindig győz a jó!
Nem minden olyan, amilyennek látszik...


Története röviden:

A Ba Le középiskola szpeciális osztályának vezéregyénisége Da Dong ( Jiro Wang ) a KO lista harmadik helyezettje. A cool, hideg álarc mögött kedves, engedékeny lélek rejtőzik. A problematikus gyerekek osztályába kerül még Wang Ya Se ( Calvin Chen ), aki ugyancsak 3.ik a KO listán, illetve Ding Xiao Yu (Aaron Yan ) a 4.ik KO harcos. A három diák végül nagyon jó barátságot köt egymással, és közös erővel harcolnak meg a KO harcosok fekete alakjaival, csak úgy röpködnek a lánggömbök, íznak kékesen a kardok, villámlanak a szemek.


A történet nem nélkülöz szerelmi szálakat sem, hiszen An Qi kegyeiért Da Dong és Xiao Yu is harcol. Illetve Ya Se és a majomlány közötti románc sem kismiska, mármint a bolondság szempontjából. Az egész sorozat parodikus, vicces, semmit nem lehet komolyan venni.

Aki kikapcsolódni vágyik, és értékeli a tajvani humort, azt a filmezési módot ami annyira jellegzetes, hogy jóformán szavakba sem tudom önteni, aki szereti ha a film kellős közepén fekete varjak röpködnek, az nézze meg.

Adatok:
  • Cím: KO Egy
  • Cím (alternatív ): Zong Ji Yi Ban
  • Műfaja: Iskolai, Komédia, Fantázia, Akció, Romantikus
  • Részek: 21
  • Sugározták: 2005 november - 2006 április
  • Opening dal: Ko One - Tank
  • Befejező dal: Gei Wo Ni de Ai - Tank
  • Kapcsolodó sorozatok: The X family, K.O.3an Guo
Szereplők:

Jiro Wang mint Da Dong - KO3
Calvin Chen mint Wang Ya Se- KO3
Aaron Yan mint Xiao Yu- KO4
Wu Chun mint KO1

A sorozatban szerepeltek a Fahrenheit együttes tagjai, mind a négyen:)

Miért érdemes megnézni?

Mindenféleképpen aki szereti paródikus, vicces sorozatokat, jó humorral fűszerezett jeleneteket és a szép fiúkat az föltétlenül nézze meg:)

Info:

http://en.wikipedia.org/wiki/KO_One

http://wiki.d-addicts.com/KO_One

Honnan tölthető le?

http://doremiiscale.blogspot.com/2007/02/ko-one-project.html

- csak angol felirattal

Hol nézhető meg online?

http://www.mysoju.com
-csak angol felirattal, és ráadásul nagyon rossz minőségben, ajánlom a letöltését inkább