2009. szeptember 28., hétfő

K-Cinderella Man


K-Cinderella Man-Hamupipő

A koreai sorozat nem erőlteti meg az agysejteket, kedves, imhol drámai jelenetekkel megtűzdelt könnyed sorozat. Fő sztorija talán a Koldus és királyfi történetéből merített ihletet. Egy ikerpár két különböző életvonalát ismerhetjük meg, az egyik fiú Lee Joon Hee egy nagyon gazdag családban, míg a másik Oh Dae San egy árvaházban nő fel. Sorsuk felnőtt korukban fonódik össze.




A filmsorozat mottója, mondanivalója:


Erős akarattal bármit túl lehet élni...
Mindennél fontosabb, hogy magunkat adjuk...


Története röviden:

Seo Yeo Jin apja halála után visszatér Koreába Franciaországból, ahol ruha designernek tanult. Régi divatüzletüknek köszönhetően ismerkedik meg az életerős, vidám és ambiciózus Oh Dae San-nal. Kapcsolatuk mélyebbé válik és főszereplőnk szerelmes lesz a lányba. Időközben Oh Dae san véletlen folytán, szembetalálkozik tükörképével, egy hideg, bezárkózott, de gazdag fiatalemberrel. A körülmények arra késztetik, hogy helyet cseréljenek és szegény főszereplőnk rákényszerült, hogy eljátssza Lee Joon Hee-t, a saját ikertestvérét, amint erre később fény derül. A kettős karaktert Kwon Sang Woo jól alakítja. A bonyodalmakat két mellékszereplő is biztosítja, és fantasztikus színészi teljesítményükkel élvezhetővé tették a sorozatot: Jang Se Eun és Lee Jae Min, akik szerelmi háromszögeket alkotnak főpárosunkkal.
A sorozat végén persze a szokásos happy end. Sajnálatos módon a két főszereplő között nem alakul ki semmiféle kémia. A nagyon visszafogott jeleneteket a rendezőnek köszönhetjük, nemcsak a színészeknek. A két mellékszereplő hatalmasat alakított, karakterükben úgy benne volt a rossz, mint a jó, nem voltak egyértelműen negatív sem pozitív szereplők, értük érdemes megnézni a sorozatot.


Adatok:
  • Cím: Cinderella Man- Hamupipő
  • Műfaja: Romantikus
  • Részek: 16
  • Sugározták: 2009 ápr - 2009 jun
Szereplők:

Kwon Sang Woo, mint Oh Dae San/Lee Joon Hee
Im Yoon Ah, mint Seo Yeo Jin
Han Eun Jung, mint Jang Se Eun
Song Chang Ui, mint Lee Jae Min

Miért érdemes megnézni?

Rövid és szórakoztató sorozat happy enddel.

Az infokat a szokásos oldalakon: wikipedia, illetve dramawiki találhattok.
Online pedig a mysoju - n is nézhető tűrhető minőségben.
A letöltése pedig ugyancsak a megszokott d-addicts-ról.
Felirat: csak angol

Nincsenek megjegyzések: